Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Πτήση ΜΗ370. Μια ακόμα θεωρία συνωμοσίας;



ΤΟ ΜΠΟΪΝΓΚ των Μαλαισιανών Αερογραμμών, χάθηκε σαν καρφίτσα στα άχυρα … ενός πλανήτη που ολημερίς και ολονυχτίς παρακολουθείτε ακόμα σε κάθε του δευτερόλεπτο και από όλες τις πλευρές! Το άτυχο Μπόινγκ απλώς χάθηκε, με 390 επιβάτες, που ήταν κι αυτοί απλώς άτυχοι! Το χειρότερο είναι ότι χάνεται πλέον και από τα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου, καθώς πλέον άλλα θέματα μπαίνουν μπροστά. Η επικαιρότητα είναι πάντα που τραβάει την προσοχή! Αλλά την επικαιρότητα, μπορούν και τη διαμορφώνουν αναλόγως τα μέσα ενημέρωσης.
            Λοιπόν, χάθηκε ένα τεράστιο αεροπλάνο τελευταίας τεχνολογίας, όπως μας λένε. Που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να χαθεί, καθώς έχει πέραν του ενός, σύστημα να στέλνει το σήμα της θέσης και του κινδύνου του κάθε λεπτό. Έχουμε ακούσει τόσα και τόσα για την τεχνολογία του αεροπλάνου. Το σπουδαιότερο απ’ όλα, είναι ότι προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν μπορούν να βρουν ένα τεράστιο θηριώδες Μπόινγκ με 400 επιβάτες, και με την σούπερ τεχνολογία που χάθηκε σε ένα συγκεκριμένο σημείο του πλανήτη, το οποίο ελέγχεται… διπλοβάρδια από τους Αμερικανούς από την βάση που έχουν σε ένα νησί καταμεσής του Ινδικού Ωκεανού.
            Πώς είναι δυνατόν να χαθεί ένα θηριώδες Μπόινγκ, με 400 επιβάτες, από τα μάτια των Αμερικανών, από την στιγμή που ελέγχουν με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα όλη τη Νότια Ανατολική Ασία, τις ακτές της Ινδίας, της Ανατολικής Αφρικής και ολόκληρη την Αυστραλία; Άλλωστε, δεν μπορεί να ήταν καθόλου τυχαία η απάντηση των Ρώσων όταν ρωτήθηκαν σχετικά: «Ρωτήστε τους Αμερικανούς».
            Μέχρι τώρα, με άψογες και συντονισμένες προσπάθειες, τόσο η Μαλαισιανή κυβέρνηση όσα και όλοι οι εμπλεκόμενοι, γέμισαν τον κόσμο με εκατοντάδες παραμύθια, ψέματα και μπαρούφες. Αν οι Αμερικανοί δεν είδαν πουθενά το Μπόινγκ, τότε πώς γίνεται να μπορούν να παρακολουθούν όλο τον πλανήτη και να βρίσκουν τους διάφορους πολέμαρχους από ένα απλό σήμα, ενός απλού κινητού τηλεφώνου στην άλλη άκρη του κόσμου; Αν δεν είδαν πουθενά οι Αμερικανοί το Μπόινγκ, τότε γιατί φοβήθηκαν και κυνήγησαν τόσο πεισματικά τον Σνόουντεν που έδωσε στοιχεία στη δημοσιότητα λέγοντας ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούν όλο τον κόσμο στο κάθε του βήμα; Θα μπορούσαν απλά να βγουν και να αναδείξουν τον Σνόουντεν φαντασιόπληκτο και να τελειώσει η υπόθεση εκεί. Όμως ακόμα και η Γερμανία της Μέρκελ είχε παραπονεθεί στον πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα για τις παρακολουθήσεις με κάθε μέσον και με κάθε τρόπο!
            Αν λοιπόν μπορούν να ξετρυπώσουν από την τρύπα τον κάθε Σαντάμ, τον κάθε Μπιν Λάντεν μέσω δορυφόρων, να ακούνε λέξεις σε τηλεφωνικές συνομιλίες και να καταλαβαίνουν πού βρίσκεται ο εχθρός τους, η Google με τα κόλπα της να βλέπει τα πάντα στον πλανήτη, πώς γίνεται οι Αμερικανοί να μην είδαν ένα τεράστιο αεροπλάνο να πετάει στον ουρανό;
            Άλλη μια θεωρία συνωμοσίας προστέθηκε στις τόσες. Το αν μάθουμε ποτέ τι πραγματικά συνέβη, θεωρείται πλέον απίθανο. Σίγουρα, κάπου, κάποιοι, σε κάποια δωμάτια, προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να παρουσιάσουν το Μπόινγκ, ή κάποιο Μπόινγκ, ή κάποια κομμάτια ενός Μπόινγκ. Το σίγουρο είναι ότι θα μείνει στην ανθρώπινη ιστορία ως μια ακόμα συνωμοσία. Άλλωστε, ακόμα και το βήμα του ανθρώπου στη Σελήνη από τη NASA, σήμερα θεωρείται ως μη γενόμενο ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου